VANREDNA SITUACIJA U ŠAPCU: Ograničen rad restorana i kafića, moguće i kažnjavanje za nenošenje maski

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

03.07.2020

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U Šapcu je proglašena vanredna situacija zbog širenja epidemije izazvane koronavirusom", izjavio je danas gradonačelnik tog grada Nebojša Zelenović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nebojša Zelenović

Kako je naveo na konferenciji za medije, Štabu za vanredne situacije predložiće da se ograniči rad ugostiteljskih objekata i noćnih klubova i to tako što će raditi od 6.00 do 23.00, kao i obavezno nošenje maski u javnom prevozu i svim zatvorenim prostorima, bez izuzetka, uz poštovanje fizičke distance od metar i po.

Zelenović je kazao i da će Štabu predložiti da se za nepoštovanje mera obaveznog nošenja maski propiše kazna od 5.000 dinara.

Jedan od predloga biće, kako je naveo, i da se zabrani okupljanje na javnim mestima u zatvorenim prostorima više od 100 ljudi, a na otvorenim više od 500, dok će prilikom bilo kakvog okupljanja biti neophodno nošenje maski i poštovanje fizičke distance od metar i po.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading