Predsednikova savetnica OTKRILA: Ovo je pravi RAZLOG Vučićevog odsustva iz javnosti!

Autor:

Vesti

02.07.2020

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savetnica predsednika Vučića, Suzana Vasiljević, gostujući jutros u jutarnjem programu na televiziji "Prva", objasnila je razlog "nepojavljivanja" predsednika Vučića usled čega je krenula velika hajka po društvenim mrežama.

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva
Suzana Vasiljević

Ona je rekla da je razlog nepojavljivanje Vučića u javnosti prenatrpan kalendar, a ne koronavirus, pojasnivši zbog čega se do juće Vučić nije obraćao javnosti.

Podsetimo, nakon što je obelodanje da su brojni srpski političari pozitvini na koronavirus, o čemu je Republika već pisala, u javnosti i na društvenim mrežama digla se i fama da je predsednik zaražen kovidom.

Ove spekuklacije opozicija je pokušala da zloupotrebi ne bi li stekla neki jeftin politički poen. Da sve budu apsurdinije, to je pokušala da uradi ista ona opozicija koja godinama kritiku predsednika zbog pojavljivanja u medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading