(VIDEO) Us*aću ti se u život, kalašturo jedna! Isplivao šok snimak sa Infektivne: Razjareni pacijent ne može da diše, ali može da pljuje po lekarima

Autor: Republika

Vesti

30.06.2020

18:26

Srpski lekari nisu dužni da trpe ovo! Skandalozan snimak pojavio se na društvenim mrežama, a na njemu se vidi razjareni pacijent koji najgorim psovkama vređa medicinske radnike u Klinici za infektivne i tropske bolesti "Dr Kosta Todorović" u Beogradu.

Privatna arhiva
Pacijent napada medicinske radnike

Naime, pacijent na snimku tvrdi da ne može da diše, ali zato može da urla na sav glas i vređa medicinske radnike koji su u tom trenutku bili iza šaltera za prijem.

Na svu muku koja ih je zadesila, da moraju da rade punom parom, preko vremeno i bez pauze, ovaj bahati čovek nije se libio da nastavi sa svojim nedoličnim ponašanjem iako nije bio jedini u čekaonici.

Fizički obračun sprečila je gospođa koja je plakala i molila sklopljenih ruku, a kako je izgledao verbalni napad na medicinare pogledajte u videu ispod.

 

 

Podsetimo, srpski lekari su bili u prvim borbenim redovima kada je u martu Srbiju zahvatila epidemija. Mnogi od njih su ostali bez svojih kolega, porodice nisu viđali mesecima radeći nekada i u nemogućim uslovima. Naši životi zavise od njih, zato je nedopustivo da se ovako ponašamo prema ljudima koji su nečija braća, sestre, roditelji, a pre svega naši saveznici u borbi sa koronavirusom. 

 

Komentari (1)

Loading