Kon otkrio da li podnosi ostavku!

Autor:

Vesti

28.06.2020

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epidemiolog Predrag Kon govoreći u emisi "Utisak nedelje" dotakao se teme svoje eventualne ostavke ukoliko se ispostavi da postoje neka neslaganja u vezi sa bazom podataka.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Predrag Kon

- Podneću moralnu ostavku, ili kakvu god hoćete. Ali ja brod u ovom trenutku ne mogu da napustim - rekao je Predrag Kon.

Na pitanje voditeljke emisije o tome da li to znači da će on ostati u kriznom štabu čak iako se utvrdi da postoji neslaganje u vezi podataka, epidemiolog je kratko razjasnio situaciju: "Znači".

Podestimo da su se protekle nedelje u medijima pojavili napisi o tome kako postoje izvesna neslaganja u podacima o epidemiološkoj situaciji u Srbiji. Prema tim navodima, pored zvaničnih podataka koje svakodnevno saopštava krizni štab, postoji i druga, informaciona baza podataka o obolelima od kovida, u kojoj su upisane mnogo veće brojke od zvaničnih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading