BRZA REAKCIJA! Matematička gimnazija posle pronalaska devojčice: OVAKO smo shvatili o kome se radi!

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

28.06.2020

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica T. B. (13) iz Niša, čiji je nestanak juče prijavljen, a koja je noćas pronađena u autobusu za Ugrinovce u okolini Beograda, prema navodima porodice otišla je na polaganje prijemnog ispita u Beograd.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, printscreen/facebook.com
T. B. otišla u Matematičku gimnaziju da polaže prijemni

Kako je tetka devojčice napisala na svom Fejsbuk profilu, 13-godišnja T. B. uputila se u Matematičku gimnaziju, gde bi kao talenat okušala sreću u nastavku školovanja.

Mediji su se obratili Matematičkoj gimnaziji u Kraljice Natalije kako bi proverili verodostojnost navoda.

- Tačno je da je devojčica iz Niša došla da polaže prijemni ispit za upis u sedmi razred Matematičke gimnazije. Kada se sinoć informacija pojavila o nestanku devojčice, shvatili smo da se radi o učenici koja je bila kod nas na prijemnom ispitu (na osnovu imena i prezimena, a ne kamera) i to smo prijavili policiji, i nadamo se da smo time doprineli da policija počne istragu u Beogradu.

 

 

 

Dalje ništa ne znamo kako se istraga odvijala i kako su je pronašli - stoji u pisanom odgovoru Matematičke gimnazije na pitanja Telegrafa.

Na sajtu te ustanove prethodno je objavljeno da će se 27. juna u 10 sati održati tzv. test sposobnosti za upis u sedmi razred osnovne škole u Matematičkoj gimnaziji.

Porodica zatražila pomoć

Podsetimo, sinoć su internet preplavile fotografije devojčice uz opis garderobe koju je nosila. Navedeno je da su je članovi porodice poslednji put videli juče ujutro u sedam sati. Pojedini mediji danas navode da je dete iz kuće otišlo sa đačkom knjižicom.

Više informacija iz rubrike Vesti pročitajte ovde.

Kao prva vest u medijima danas odjeknulo je da je pronađena, te da je MUP potvrdio da je nepovređena. Bila je u autobusu na liniji 603.

Informaciju su kasnije potvrdili i članovi porodice na društvenim mrežama, kojima se apel za pomoć najpre i proširio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading