Da li vam je uopšte drago što je živa?! Na društvenim mrežama razapeli porodicu pronađene devojčice!

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

28.06.2020

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nestanka, zatim i pronalaska devojčice T. B. (13) iz Niša, na društvenoj mreži Fejsbuk se povela polemika o razlozima njenog nestanka. Fotografija nestalog deteta se za kratko vreme mnogo puta pojavila na društvenim mrežama, što pokazuje da je apel na svest građana urodio plodom, pobudivši opštu pažnju. Ipak, time što je pronađena u autobusu na liniji 603, koja vodi put Ugrinovaca u okolini Beograda, radoznalost javnosti nije bila zadovoljena.

Foto: pixabay.com, printscreen/facebook.com
Osuli paljbu po devojčici i njenoj porodici

Prema nezvaničnim saznanjima, devojčicu je prepoznala jedna putnica iz gradskog prevoza, upravo zahvaljujući fotografijama sa interneta, a dete je bilo umorno i zaspalo je u vožnji. Prema podacima od MUP-a, pronađena je nepovređena u ranim jutarnjim časovima, oko tri sata iza ponoći.

Najpre su mediji preneli informaciju da je dete zbrinuto i da je sa porodicom, a potom se na društvenim mrežama oglasila i tetka devojčice, koja je alarmirala javnost među prvima.

Ona je na Fejsbuku napisala da je devojčica pronađena, te da je dobro i sa roditeljima, kao i da se zahvaljuje svima na interesovanju i brizi.

Više informacija iz rubrike Vesti pročitajte ovde.

Utom su sledila dodatna pitanja u vezi sa razlozima nestanka, kao i prebacivanja - što na račun porodice, to na račun deteta. U raspravu se uključila i tetka Aleksandra lično objasnivši da je devojčica išla da polaže prijemni za upis u Matematičku gimnaziju u Beogradu, da je reč o nadarenom detetu i da se nadala da će preskočiti osmi razred.

Foto: printscreen/facebook.com
Prepiska na društvenim mrežama

Na prekore u vezi sa vaspitanjem i odnosom roditelj - dete, odgovorila je kontrapitanjem.

- Da Vas pitam nesto iskreno: je l' Vama uopšte drago sto je dete pronađeno živo i zdravo? Pored tolikih pitanja i potpitanja, uopšte mi ne deluje da je tako. Da je Vaše dete u pitanju, ja bih Vam rekla: svaka čast, čuvajte to blago koje imate, dete koje prati srce i svoje snove, jer će jednog dana od njega biti veliki čovek - napisala je u odbranu devojčice.

Foto: printscreen/facebook.com
Jedan od komentara

Među ostalim komentarima na društvenim mrežama, izdvojio se jedan koji predlaže "vaspitnu ćušku", a već je bilo i vesti u kojima se pohvalno govori o postupku devojčice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading