Srbi na meti vandala: Opljačkana kuća u Gračanici, Andrejevići noć proveli u dvorištu!

Autor: kosovo-online.com, Republika

Vesti

28.06.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Gračanici su sinoć oko 22 časa nepoznati počinioci upali kroz prozor u kuću Ljubiše Andrejevića, izvršili premetačinu i ukrali dragocene stvari. Najnoviji u nizu napada na imovinu Srba na Kosovu dogodio se dok su Andrejevići bili u gostima kod prijatelja.

Foto: kosovo-online.com
Andrejevići

Provalu i razbacane stvari po kući Ljubiša je primetio kada se sa suprugom vratio kući nešto pre ponoći. Obijanje kuće je prijavio kosovskoj policiji koja je došla na uviđaj, ali bez forenzičara. 

- Došla je patrola policije i kazali mi da nemaju forenzičara jer je na bolovanju. Nisam im dozvolio da ulaze u kuću bez forenzičara, a oni su mi kazali da će sutra doći  da obave uviđaj i da idem kod nekog da prespavam, što me je strašno naljutilo - rekao je Andrejević i dodao da zbog toga ne zna šta su im sve lopovi odneli jer dok forenzičari ne obave uviđaj on ne može da uđe u svoju kuću.

Članovi ove porodice, kao i još dosta drugih u više navrata su bili meta vandala i provalnika koji nikada nisu pronađeni.

Sve vesti o KiM pročitajte ovde.

- Ovo je poruka za sve, srpsku i kosovsku policiju, srpsku i kosovsku vlast, ako se ne pronađu počionici mi Andrejevići stavljamo tablu "kuća na prodaju". Radimo 50 hektara zemlje i stekli smo sve znojem. To je moja poruka, ovo je prevršilo svaku meru - rekao je Ljubišin brat Slaviša Andrejević.

Andrejevići su noć proveli ispred svoje kuće u Gračanici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading