(VIDEO) JE L' MOGUĆE DA JE OVO IZJAVIO?! Radomir Nikolić: Našem narodu je potrebna MOTKA!

Autor:

Vesti

27.06.2020

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Kragujevca i sin bivšeg predsednika Srbije, Tomislava Nikolića, Radomir Nikolić na konferenciji za medije povodom enormnog porasta korona virusa u tom gradu, izjavio da su građani nedisciplinovani i da jedino što bi pored mera bilo delotvorno po njih, jeste - "motka".

RepublikaFoto: youtube.com/ Televizija Kanal 9
Radomir Nikolić

On je na konferenciji za medije, povodom širenja korona virusa u Kragujevca, isprovociran time da građani tog grada ne poštuju mere koje su nadležni uveli, izjavio kako je narodu "potrebna motka" da bi shvatili ozbiljnost situacije.

Pogledajte snimak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zoran

28.06.2020 12:10

Ama ljudi,sta vam je?On je na "motku" mislio za Aleksandra Vulina,Maju Gojkovic i ostale iz SNSa koji si se inficirali KOVODom 19.Strah ga je da se i on ne inficira.Nije mislio na normalni narod.

Savko

28.06.2020 21:18

Naš narod ne priznaje preporuke. Svi se kreću bez maski i rukavica, Ne drže fizičko rastojanje. Samo penzioneri sa maskama beže od ovih. Ništa bez kaznjavanja (motke).