NESUGLASICE U KRIZNOM ŠTABU?! Sukob oko novih mera

Autor:

Vesti

26.06.2020

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv korone, smatra da treba pooštriti mere u borbi protiv širenja kovida 19, prenose mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Kako prenose mediji, mišljenje dr Kona se razlikuje od ostalih članova Kriznog štaba, među kojima su i članovi Vlade, ali stav istaknutog epidemiloga deli i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Prema rečima navodnih izvora koji su upoznati sa detaljima, odluka o tome da li će se mere pooštriti biće doneta u ponedeljak, a predsednik Vučić ce se založiti za pooštravanje mera u slučaju da se nastavi trend rasta broja obolelih, naročito u Beogradu.

Sa druge strane, Blic prenosi njihova saznanja da nakon inicijalnih sukoba u kriznom štabu, sada svi članovi imaju isto mišljenje o tome da li u budućnosti treba uvesti nove mere.

Sve vesti iz rubrike društvo možete pročitati ovde.

- Uveliko se razmišlja šta ćemo dalje. Znajući Vučića, on sigurno neće podilaziti narodu, već je spreman da predloži zaoštravanje mera. Ako se korona ne stavi pod kontrolu, Vučić je spreman da Kriznom štabu predloži ponovno uvodjenje nekih od najoštrijih mera - rekao je izvor ovog portala.

Prema do sada dostupnim informacijama, ključni trenutak desiće se u ponedeljak nakon što budu objavljenje brojke o broju obolelih. Ukoliko se desi da se u Srbiji povećava broj zaraženih koronavirusom, predsednik Srbije će najverovatinije predložiti ponovno uvođenje mera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading