Ministarstvo zdravlja apeluje na građane: Koristite kovid ambulante pri domovima zdravlja, veliki je pritisak na INFEKTIVNU!

Autor:

Vesti

25.06.2020

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo zdravlja danas je jos jednom apelovalo na sve građane, koji imaju potrebu da se pregledaju zbog sumnje na Kovid-19, da koriste kapacitete kovid ambulanti pri domovima zdravlja, kako bi se rasteretio rad zaposlenih u trijažnim ambulantama Klinike za infektivne i tropske bolesti KCS.

RepublikaFoto: e-stock/S. NEDELJA
Foto: Ilustracija

Podsećamo građane da je potrebno PRVO da odu u kovid ambulantu svog doma zdravlja, i tamo da obave RTG pregled, bris grla, krvnu sliku i brzi test i tek nakon toga, ukoliko ordinirajući lekar proceni da je potrebno, da se upute u trijažnu ambulantu na sledećem nivou zdravstvene zaštite.

Pored Klinike za infektivne i tropske bolesti KCS, trijaža nakon pregleda u domu zdravlja se obavlja i u KBC Bežanijska kosa. Radno vreme kovid ambulanti pri domovima zdravlja je od 7 do 20h radnim danima, a vikendom od 8 do 18h.


Od sutra pocinju da rade i dve ambulante tokom cele noci. One se nalaze na adresama: Čarli Čaplina 18 Palilula, Cara Dušana 176, Zemun

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading