Rasim Ljajić u izolaciji zbog korone!

Autor:

Vesti

24.06.2020

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar trgovine Rasim Lajić, kaže da nije zaražen koronavirusom, ali je iz predostrožnosti, zbog kontakata sa ljudima koji su pozitivni ipak u kućnoj izolaciji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Rasim Ljajić

- Testirao sam se pre nekoliko dana, nalaz je bio negativan. Poštujući mere i preporuke struke, zbog kontakata sa osoboma koje imaju koronavirus ostaću kod kuće u Novom Pazaru dve nedelje - rekao je ministar za Republiku.

 Ljajić dodaje da nema nikakvih simptoma:

- Baš nijedan simptom nemam. Ipak za nekoliko dana ići ću ponovo da se testiram.
Podsetimo, poslednjih dana u Srbiji je zabeležen porast broja zaraženih od korone, zbog čega je krizni štab za borbu protiv KOVID-19 odlučio da vrati pojedine mere zaštite i prevencije od ove bolesti.

To potvrđuje i podatak da je zaraženo 20 lekara i gotovo 40 medicinskih sestara Opšte bolnice u Novom Pazaru. Direktor Meho Mahmutović ocenio je da je virus mutirao i rekao da pacijenti koji su se poslednjih dana javljali za pomoć imaju znatno težu kliničku sliku. U Novom Pazaru se epidemija brzo širi i bolnica je veoma blizu maksimalne popunjenosti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading