Goran Vesić: Nakon 28 godina vlasti DS i njenih otpadnika, Stari Grad će voditi istu politiku kao i Beograd

Autor: Tanjug, republika.rs

Vesti

22.06.2020

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić, saopštio je danas da je izborna lista "Aleksandar Vučić - za našu decu" ostvarila veliku pobedu na lokalnim izborima u beogradskoj opštini Stari Grad.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

Vesić je na svom Fejsbuk profilu napisao da je lista "Aleksandar Vučić - za našu decu", od 56 mesta koliko ima Skupština opštine Stari Grad, osvojila 27 mandata, odnosno 45,38 odsto glasova izašlih birača.

- Do nogu su potučene obe opozicione liste iza kojih su tajno stajali Ðilas i DS. Lista bivšeg predsednika opštine Stari Grad i Ðilasovog saradnika osvojila je samo 14,99 odsto, odnosno devet mandata ili tri puta manje od nas - napisao je Vesić.

Naveo je da je SPS osvojio 10,26 odsto i šest mandata, a lista "Srce grada" samo 8,7 odsto glasova.

Lista Aleksandra Šapića dobila je 8,58 odsto glasova i pet mandata, a Metla 8,32 odsto glasova i četiri mandata.

Na izbore je izašlo 15.489 građana, što je 28,9 odsto upisanih birača.

- Posle 28 godina vlasti DS i njenih otpadnika na Starom Gradu, konačno će ova opština imati vlast koja će voditi istu politiku kao i Grad Beograd i Vlada Srbije - napisao je Vesić.

On je istakao da će to omogućiti skladan razvoj Starog Grada i doneti dobro svim građanima, a da je prvi takav projekat linijski park.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading