Usporen saobraćaj od tunela "Straževica" ka Bubanj Potoku

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

22.06.2020

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na obilaznici oko Beograda, od tunela „Straževica“ ka Bubanj Potoku, saobraćaj se jutros odvija usporeno, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na auto-putu E-763, u tunelu Šarani, smer Lajkovac-Preljina, ograničena je brzina na 60 km/h zbog servisiranja tunelske cevi.

Saobraćaj se odvija naizmenično, voznom i preticajnom saobraćajnom trakom. Radovi se izvode od 07.00 do 19.00 časova.

Na putu Županjac - Poljanice (Moravci-Ljig), od 07.00 do 17.00č - radovi na sanaciji kolovozne konstrukcije, uz naizmenično propuštanje vozila, trajaće do 15. jula.

Banatski Dvor - Srpska Crnja, od 07.00 do 16.00 časova radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa, uz naizmenično propuštanje vozila i semaforsku signalizaciju, do 27.juna.

Brežđe - Srasla Bukva, obustava saobraćaja zbog radova na mostu na reci Ribnici. Planirani rok završetak radova je 11. avgust.

Alternativni putni pravac: Brežđe - Bogdanovića brdo - Mionica - Komanice - Struganik - Gornji Lajkovac i dug je 33 km.

Zagrađe - Gornji Milanovac - radovi na mostu preko potoka Garibovac - Lukića most, do 1.jula. Radovi se izvode na levoj strani mosta, a saobraćaj se preusmerava na desnu stranu mosta i odvija se dvosmerno.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova: na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je dva sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading