Jačanje povezanosti u severnoj i zapadnoj Evropi: Er Srbija počinje da leti do Osla 16. jula

Autor: Republika

Vesti

19.06.2020

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije uspostaviće 16. jula letove do Osla. Letovima četvrtkom i nedeljom do glavnog aerodroma norveške prestonice Oslo Gardermoen, srpska nacionalna avio-kompanija ponovo će uspostaviti liniju na kojoj je do 2008. godine decenijama leteo njen prethodnik JAT.

RepublikaFoto: Er Srbija

Na taj način, Er Srbija će omogućiti još bolju povezanost regiona sa Skandinavijom, uz pogodne konekcije iz Osla preko Beograda do Sarajeva, Tivta, Podgorice, Skoplja, Bukurešta, Sofije, Soluna i drugih destinacija u mreži srpske kompanije. 
 
Istovremeno, Er Srbija će u odnosu na ranije planove dodatno intenzivirati saobraćaj prema Italiji i Nemačkoj. Između Beograda i Milana, kao i Beograda i Diseldorfa, srpska nacionalna avio-kompanija sada će povećati broj letova i saobraćaće sedam puta nedeljno. Uz nedavnu najavu povećanja nedeljne frekvencije ka Berlinu i Frankfurtu, Er Srbija će tokom špica sezone predstavljati glavnu sponu između regiona i Nemačke sa čak 31 direktnim letom nedeljno iz Beograda. 

RepublikaFoto: Er Srbija

- Izuzetno nas raduje što ćemo u našu mrežu uvrstiti još jedan od glavnih evropskih aerodroma i tako obezbediti povezanost sa Beogradom i preko Beograda ka širem regionu jugoistočne Evrope. Nastavljamo da se i u ovim izmenjenim uslovima poslovanja prilagođavamo potražnji na tržištu i potrebama naših putnika. Kao lider u regionu, naša je obaveza da predvodimo oporavak avio-saobraćaja, posle svih izazova koji su ga zadesili - rekao je Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije. 

 
Letovi između Osla i Beograda omogućiće građanima Norveške poreklom iz Srbije i drugih zemalja regiona da budu bolje povezani sa svojim porodicama i prijateljima koji žive na Balkanu. Istovremeno, očekuje se da ovi letovi doprinesu jačanju turističkih i poslovnih veza regiona i Skandinavije. Kada je reč o letovima do Milana, Er Srbija ostaje posvećena italijanskom tržištu na kome uspešno posluje još od ranih 1950-tih godina. Pri tome će biti zadržana popularna kombinacija jutarnjih i večernjih letova, pogodnih i za poslovna i za turistička putovanja.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading