Osunčajte se još malo, BLIŽI SE TOTALNA PROVALA OBLAKA

Autor: Republika

Vesti

20.10.2017

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će posle svežeg jutra biti sunčano i toplo sa maksimalnih 27 stepeni Celzijusa, dok se od ponedeljka očekuje kiša.

RepublikaFoto: pixabay.com
Vremenska prognoza za 20. oktobar

 Jutro će biti sveže, sa mestimičnom maglom po kotlinama i dolinama. Tokom dana biće sunčano i toplo uz slab vetar promenljivog praca.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutarnja temperatura će se kretati od 5 do 12 stepeni, a najviša dnevna od 24 do 27.

I u Beogradu će biti sunčano i toplo, uz slab i promenljiv vetar. Jutarnja temperatura oko 12, a najviša dnevna oko 25 stepeni.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 27. oktobra, za vikend se predviđaju sveža jutra, ponegde sa maglom, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i toplo.

U nedelju uveče i noću na severu i zapadu, a u ponedeljak i u ostalim krajevima prognozira se naoblačenje sa kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom, krajem dana uz pad temperature na višim planinama sa snegom. U utorak će biti oblačno, hladno i vetrovito, sa kišom, na višim planinama sa snegom.

Sledećeg dana očekuje se prestanak padavina i delimično razvedravanje. Zatim će biti pretežno sunčano uz manji porast temperature. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading