Rušeći Vučića, Đilas ruši našu tek uzdignutu zemlju: Nijedno dete ne sme biti meta napada, naivno sam verovao da se neće ponoviti

Autor:

Vesti

12.06.2020

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Opštinskog odbora SNS u Obrenovcu i član GO SNS, Milorad Grčić osudio je brutalne napade opozicije na sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danila.

RepublikaFoto: Tanjug/D. NIKOLIĆ
Milorad Grčić

Kad god smo posle najgorih napada na porodicu Aleksandra Vučića apelovali da se to ne radi i da ni njegova, niti bilo čija deca, ne smeju biti meta napada, naivno sam verovao da se to neće ponoviti. I svaki put sam bio demantovan novim lažima i uvredama.

Ali poslednji napadi na malog Danila za mene su bili otreznjenje. Shvatio sam da Đilasova medijska mašinerija neće stati dok ne napravi neko veliko zlo. Shvatio sam da su crtanje mete Danilu, Milici i Vukanu, kao i napadi na Andreja Vučića, dugoročni peojekat, kako bi se predsednik Srbije izbacio iz koloseka, a nasa zemlja destabilizovala.

Znaju moji Obrenovčani, kad rušite domaćina kuće, rušite celu porodicu. Rušeći Vučića, Đilas i ekipa ruše zapravo našu, tek uzdignutu zemlju. Ali verujem da su Vučić i naš narod jači od svih tajkunskih para i donacija sa bogatog zapada. Živela Srbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Sonja

12.06.2020 07:29

Ovo su sramni i nedopustivi napadi na Vučićevu decu i za svaku osudu ! Decu nam ne dirajte nikada !

BozaB

12.06.2020 07:32

Djilas zeli da Srbija nazaduje ne bi li on likovao ali nece biti tako!

Andrea

12.06.2020 07:43

Ovo su sramni i nedopustivi napadi trenutni na Vučićevu decu, sutra ce biti neko drugo dete i tome mora da se stane na put! Decu nam ne dirajte nikada !

Tanjica

12.06.2020 07:45

Sramotno je to sto Djilas vodi najprljaviju kampanju u kojoj vredja i preti predsednikovoj deci. To je nedopustivo.