Klupko misterije se odmotava! Nestali lekar viđen u drugom gradu, ćerka potvrdila informacije

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

11.06.2020

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Penzionisani lekar Miodrag Milenković (65) iz Ćuprije koji je 7. juna nestao u ataru sela Skorica kod Ražnja, navodno je danas viđen u Kragujevcu. Ovu informaciju potvrdila je njegova ćerka Olga Petković, koja apeluje na sve koji imaju bilo kakva saznanja o Miodragu, da obaveste porodicu ili policiju.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Nestali Miodrag Milenković

- Otac je u vreme nestanka na sebi imao superstar crno bele patike, teget trenerku, košulju, tamniju teksas jaknu i kožnu torbicu koju nosi preko ramena. Kreće se pognute glave, otežano, odaje utisak pijanca ali ne pije, dementan je i obično zaustavlja ljude moleći da ga povezu – navela je Olga u apelu za pomoć.

- Upravo sam dobila telefonski poziv iz Kragujevca, obaveštena sam da je osoba koja odgovara opisu moga oca viđena u ulici Janka Veselinovića u ovom gradu. Molim sve koji žive u tom području da obrate pažnju i obaveste nas ukoliko ga primate. Upravo krećemo za Kragujevac, nadam se da ćemo za par sati imati dobre vesti – kazala je Olga.

- Otac je u vreme nestanka na sebi imao superstar crno bele patike, teget trenerku, košulju, tamniju teksas jaknu i kožnu torbicu koju nosi preko ramena. Kreće se pognute glave, otežano, odaje utisak pijanca ali ne pije, dementan je i obično zaustavlja ljude moleći da ga povezu – navela je Olga u apelu za pomoć.

Miodraga je poslednja videla njegova supruga Mimica sa kojom je bio u Skorici gde su došli da bi obišli porodično imanje. Kako je kazala novinaru Telegrafa, muža je ostavila u kolibi , da bi se odmorio, dok je ona otišla da pogleda njivu. Kada se vratila, nije ga zatekla, pa se zabrinula, a kako nije pronađen ni posle nekoliko sati, njegov nestanak je prijavila policiji.

Za Miodragom je policija raspisala potragu. Poslednja pouzdana saznanja o njegovom kretanju pružile su nadzorne kamere sa benzinske pumpe na auto-putu, na čijim snimcima se vidi da se čovek pešice kreće put Paraćina.

Ne isključuje se mogućnost da ga je neko povezao jer porodica veruje da je želeo da se vrati u Ćupriju, ali je moguće da je zbog svog zdravstvenog stanja i na nekom drugom mestu.

Svi koji imaju bilo kakva saznanja o Miodragu mogu se javiti policiji ili njegovoj ćerki Olgi na telefon 0658870558.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading