(FOTO) Nova prevara postala hit u kafićima: Dobro pogledajte račun, možda ste platili krišku pomorandže na čaši?!

Autor: Republika

Vesti

11.06.2020

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle boravka u kafiću, najvažnije bi trebalo da nam bude da dobijemo fiskalni račun, ali osim toga, važno je i ono što piše na istom. Verujemo, ni sami ne gledate ponaosob baš svaku stavku, ali neobična nikome ne može da promakne.

RepublikaFoto: pixabay.com/Facebook/Zastita potrosaca
Foto: Ilustracija

Pojedini vlasnici kafića, očigledno se dovijaju na razne načine kako da se dodatno ugrade u cenu koja će ići na džep mušterija. Odnedavno, jedan kafić naplaćuje i kriške voća koje idu kao ukras na čaši pića.

 Dodatnu nevericu gosta tog istog kafića izazvala je činjenica da je kriška pomorandže kao prilog u soku naplaćena 50 dinara. 

Informacija je objavljena na društvenim mrežama Zaštite potrošača.

 

 

- Ukoliko vas ovih dana put nanese u Obrenovac (ili ste iz Obrenovca) pa poželite da se okrepite u jednom od čuvenih lokala u centru grada, budite spremni da krišku pomorandže kao prilog u vašem piću platite 50 dinara. Iako te stavke nema u zvaničnom cenovniku, ima je na računu pa ako baš volite citrusne note u napitku, neka vas ne začudi dodatni trošak za to veliko zadovoljstvo - navodi se u postu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading