Nakon oslobađajuće presude i dalje traju pokušaji nelegalnog oduzimanja CarGo automobila! Guberinić: Po čijem nalogu se oduzimaju CarGo automobili?

Autor: Republika

Vesti

05.06.2020

13:02

Na uglu Gospodar Jevremove i Pariske danas je oko 10 časova ponovo došlo do pokušaja nelegalnog oduzimanja CarGo automobila, čak i nakon oslobađajuće presude Prekršajnog suda po kojoj CarGo posluje u skladu sa zakonima Republike Srbije.

Andrej Nihil/CarGo

Direktor CarGo kompanije Vuk Guberinić upitao je po čijem nalogu se radi ovo uprkos sudskim odlukama i dodao da je očigledno da ti koji daju naređenja ne poštuju sud. 

- Oni ne poštuju odluke suda i sud za njih ništa ne znači. Jer oni priznaju samo sud svoje taksi mafije - istakao je Guberinić. 

On je rekao da je danas Republička saobraćajna inspekcija nelegalno zaustavila CarGo automobil i da su nezakonito pretresli i članove koji su bili u automobilu. 

- Isključili su automobil iz saobraćaja i tom prilikom oduzeli kopiju saobraćajnog dokumenta i napisali kaznu CarGo članu. Protivzakonito nisu ostavili zapisnik sa mesta događaja - istakao je direktor CarGo.

On je dodao da je jedan od inspektora poznat i da je moguće da je bio pružalac CarGo usluge, kao i da su inspektori odmah po najavi dolaska medija otišli sa mesta oduzimanja automobila.

- Pitamo se zašto su inspektori pobegli. Da časno rade svoj posao, ne bi imali čega da se plaše. Ovo je 13. put da se dešava ovakvo nelegalno i bahato ponašanje. Neverovatno je da se vrši ovolika presija na CarGo i članove Udruženja - kazao je Guberinić.

Direktor CarGo je istakao da je tu za svoje članove i da neće dozvoliti da nepravda pobedi.

- Nastavićemo sa štitimo svoje članove i podnećemo još krivičnih prijava protiv inspektora - istakao je direktor CarGo.

 

Komentari (0)

Loading