LUDILO MOZGA! Novinarka Nove toliko puta uhvaćena u laži, a sada tvrdi da "istina nema cenu"

Autor: Republika

Vesti

27.05.2020

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da nije tužno bilo bi smešno! Novinarka Ana Lalić pozvala je građane Srbije da čitaju portal na kojem radi, iako je u više navrata uhvaćena u masnim lažima! Da apsurd bude potpun, Lalićeva je to učinila tvrdeći kako "istina nema cenu", mada se reč "istina" i njeno ime teško mogu naći u istoj rečenici.

RepublikaFoto: youtube.com/Nova S
Ana Lalić

Lalićeva je, podsetimo, u vreme najjačeg udara koronavirusa besramno slagala da Klinički centar Vojvodine nema dovoljno medicinske opreme, iako su to oštro demantovali svi rukovodioci i većina lekara te zdravstvene ustanove. 

Da opreme ima, podsetimo i na to, uverila se i ekipa britanske agencije Rojters, koja je napravila reportažu iz Kliničkog centra Vojvodine koja jasno svedoči o tome da tvrdnje novinarke portala Nova.rs nisu ništa drugo nego zlonamerne laži plasirane samo sa jednim ciljem - napakostiti Kriznom štabu i državnom rukovodstvu koji je u tom trenutku vodio bespoštednu borbu sa opakim virusom.

Da bruka i sramota budu veće, Lalićeva i njeni opozicioni zaštitnici kasnije su u pokušaju da od nje naprave nekakvu žrtvu režimske torture, od probušenih guma na njenom automobilu pokušali da naprave prvorazredni skandal. O tome je Republika već detaljno pisala.

I, sad, ta i takva Ana Lalić poziva građane tvrdeći da "istina nema cenu"(?!).

- Za istinu, nijedna cena nije previsoka - doslovno kaže ova promoterka opozicione propagande u video snimku koji je objavljen na društvenim mrežama.

Pa, zaista, da nije tužno, bilo bi smešno!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading