Odluka u Crnoj Gori je politička: Mi u to blato da ulazimo nećemo, naše granice su otvorene!

Autor:

Vesti

27.05.2020

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svečane ceremonije polaganja kamena temeljca u Smederevskoj Palanci, predsednik Vučić, održao je konferenciju za novinare.

RepublikaFoto: printscreen/TV Pink
Aleksandar Vučić

Odluka koju su doneli u Crnoj Gori, nemam nikakvu sumnju da je reč o političkoj odluci za koju sam uveren da će se menjati. Ne zato što će voleti naprasno Srbe, već zato što će ih njihovi interesi naterati na to.

Srbija neće ulaziti u to blato, mi nećemo donositi odluku da zaustavljamo građane Crne Gore. Držćemo naše granice otvorenim. Jer je to u duhu dobri prijateljskih odnosa, ali ne smemo zaboraviti da tamo dobar deo srba živi i tako bismo kažnjavali naš narod u Crnoj Gori.

Mi nikoga ne progonimo, ni sakim nemamo problem.Samo neko misli da treba da se obračunava sa srpskim narodom. Jel mi trebamo da tapšemo dok nas neko udara? To nećemo da kažemo ali to ne znači da ćemo bilo koje na drugi način u tom da sprečavamo. Imaćemo normalan odnos a time ćemo im pokazati normalan odnos izeđu sebe i njih.

Ono što ćemo mi raditi, a to je da ćemo držati otvorena vrata za državljane Cne Gore jer su to naša braće, ne samo za njih već i za ostale ma koje vere i nacionalnosti da su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Rade

27.05.2020 10:21

Djukanovic je na vlasti dve decenije i za sve to vreme je uradio mnogo toga loseg po gradjane Crne Gore koji se izjasnjavaju kao srbi i po odnose sa Srbijom.

Milan

27.05.2020 10:28

Mi ne igramo prljavo kao oni.Još jednom su dokazali i pokazali svoje pravo lice.

Tijana

27.05.2020 10:37

Srbija ce postovati unutar politicke odluke CG!

Sanja

27.05.2020 10:40

Njihove odluke govore o njima. Srbija tako nesto nikada ne bi uradila. U tome je nasa velicina.