(FOTO) Zamalo da izbije sukob komunalne policije i građana oko jagoda

Autor: nova.rs, republika.rs

Vesti

23.05.2020

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže u Srbiji uzavrele su kada se pojavio snimak sačinjen na Čukaričkoj padini, gde su se pojedni građani pobunili kada je komunalna milicija uz pratnju policije pokušala da uzme robu uličnim prodavcima, zbog čega su je revolitrani prodavci bacali na asfalt, u nameri da spreče "komunalce" i inspekciju.

RepublikaFoto: facebook.com/NarodNarodu/printscreen
Foto: Ilustracija

Snimak koji kruži ne prikazuje sam trenutak kada su ulični prodavci, koje je inspekcija u pratnji komunalne milicije zatekla u uličnoj prodaji, pokušala da spreči, ali su prodavci bacili robu ne želeći da im se preda. Naime, radilo se o nekoliko gajbi jagoda.

Snimak pokazuje trenutak kada je jedna sugrađanka revolitrana samim činom bacanja  jagoda, počela javno da negoduje da prekinu takvo ponašanje, rekavši da je to nečiji trud i znoj, i da prodavce ostave na miru. U tom trenutku njoj je prišla policajka koja je prvp pokušala da je umiri, a onda je došlo do kraće rasprave, gde je sugrađanka ponavljala: ”hoćeš da me hapsiš”.

Ubrzo se oko nje okupio veći broj ljudi, od kojih su neki rekli da su prodavci sami bacili robu, jer nisu hteli da im inspekcija tu robu otme.

RepublikaFoto: facebook.com/NarodNarodu/printscreen
Foto: Ilustracija

- Ovaj što prodaje je bacio jer su krenuli da mu otimaju - rekla je jedna žena, da bi se zatim jedan muškarac ubacio sa komentarom:

- On se ovde ciganiše za jednu crvenu - 

- Molimo vas, pustite nas da radimo - rekao je verovatno jedan od tržišnih inspektora, da bi mu žena uzvratila:

- Sram vas bilo, da li je vas ostavio bez posla, hleba, ljudi što dozvoljavate - vikala je žena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đole

23.05.2020 19:58

Smetale im jagode. Da se seljak ne obogati.