(VIDEO) Ustaštvo divlja u Hrvatskoj! Objavljen snimak brutalnog napada na SRBE u Vukovaru: "Crnokošuljaši" bacili ih na pod i šutirali!

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

16.05.2020

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su u četvrtak u centru Vukovara napadnuta dvojica mladića srpske nacionalnosti, portal Novosti objavio je video snimak napada, na kojem se vidi kako osobe obučene u crno pritrčavaju mladićima, bacaju ih na pod i šutiraju.

RepublikaFoto: youtube.com/portalnovosti/printscreen
Foto: Ilustracija

Kako navodi portal, na mladiće starosti 24 i 29 godina je na Trgu Republike Hrvatske, u neposrednoj blizini Gradske skupštine, nasrnulo više osoba, a prema još neslužbenim informacijama reč je o pripadnicima navijačke grupe Bed Blu Bojs.

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske je saopšteno da je mlađi prevezen u Opštu županijsku bolnicu Vukovar gde su mu konstatovane lakše telesne povrede, dok stariji mladić nije povređen.

Novosti prenose saznanja Večernjeg lista da je policija zbog napada privela više osoba i pronašla kombi zagrebačkih registracija kojim su, kako se sumnja, napadači došli u Vukovar.

Novosti podsećaju da su istog dana u restoran "Mornar" ušla dvojica muškaraca pozdravljajući sa "Za dom spremni" i poručujući da je "Dunav voda duboka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading