"Da li smo i zašto glupi?" FMK oganizuje treći po redu online razgovor na temu koronavirusa

Autor: Republika

Vesti

15.05.2020

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođeni uspehom prethodne dve online diskusije, koje su se bavile temama socijalne distance i politike tokom i nakon trajanja pandemije koronavirusa, Fakultet za medije i komunikacije javnosti je postavio još jedno pitanje: "Da li smo i zašto glupi?". Ovom prilikom, 16. maja u 19 časova održaće se treća po redu online diskusija, na kojoj će stručnjaci iz oblasti društvenih nauka pokušati da daju odgovor na ovo kontroverzno pitanje.

RepublikaFoto: Promo foto

Globalna pandemija donela je velike promene kojima se svako od nas morao prilagoditi, a kako se ona može iskoristiti za upravljanje širom javnošću i uticati na naše svakodnevne odluke govoriće uvaženi profesori i predavači na FMK: Tatjana Rosić, Lazar Džamić, Voja Žanetić i Goran Tintor, koji će temi pristupiti iz ugla medija, marketinga, bihevioralne ekonomije i komunikologije. Svi zainteresovani imaće priliku da dobiju odgovore na pitanja koja se tiču društvenih, ekonomskih i političkih konstrukata i alata komunikacije, kao i na koji način oni utiču na plasiranje i efektivnost propagandnog materijala. Pratioci diskusije svoja pitanja moći će da postavljaju na zvaničnoj Facebook stranici fakulteta (fmk.beograd).

Tokom vanredne situacije, Fakultet za medije i komunikacije u saradnji sa svetski priznatim stručnjacima ogranizovao je brojne debate i edukativne radionice u cilju podsticanja razvijanja kritičkog mišljenja, kao i informisanja javnosti o novonastalim promenama u svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading