Nije mu svejedno! Đorđević odgovorio na napade na Centar za socijalni rad: Ko je mogao da spreči pokolj u Leskovcu?

Autor:

Vesti

13.05.2020

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević u jutarnjem programu oštro je reagovao na napade Centra za socijalni rad u vezi sa porodičnom tragedijom koja se dogodila u Leskovcu.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Zoran Đorđević

- Nikada nam nije stigla prijava za nasilje u toj porodici. Iz ustanove u kojoj se lečio nikada nije stigla prijava, niti je iko u tom gradu prijavio da se nešto dešava u toj kući. Uvek se prebacuje krivica na Centar za socijalni rad, mi više nećemo da dozvoljavamo te stvari. Da je bilo ko imao indicije da prijavi nasilje u toj porodici, trebalo je to da uradi, Centar za socijalni rad bi sigurno reagovao! Konkretno u ovom slučaju nema greške od strane socijane službe, da li je pogrešio taj što ga je lečio, videćemo - rekao je Đorđević i dodao:

- Moramo svi da reagujemo kada je u pitanju nasilje, prijavite ga, mi reagujemo uvek, desilo se i tražili smo da se podigne optužnica protiv mladića - rekao je Đorđević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading