Detaljna prognoza do 20. maja: Čeka nas vremenska klackalica, razočaraćete se u proleće

Autor:

Vesti

12.05.2020

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas će u Srbiji biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, vetrovito i svežije, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom uz mogućnost grmljavine, a evo šta nas čeka do 20. maja.

Foto: RHMZ/printscreen
Vremenska prognoza

Sreda: Pretežno sunčano i ponovo osetno toplije. Vetar slab i umeren, u skretanju na južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 7 do 12, a najviša u većem delu od 27 do 31, samo u Negotinskoj Krajini oko 25 stepeni.

Prognoza vremena od 16.05. do 20.05.

U severnim i centralnim delovima Srbije postepeno svežije sa uslovima za povremenu kišu i lokalne pljuskove, dok će se na jugu zadržati relativno toplo i uglavnom suvo sa dužim sunčanim intervalima.

Četvrtak: Promenljivo oblačno i toplo sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 12 do 18, a najviša od 28 do 33 stepena.

Petak: Promenljivo oblačno i toplo sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 12 do 18, a najviša od 28 do 33 stepena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading