Paketomat – budućnost kurirske dostave je stigla!

Autor: Republika

Vesti

11.05.2020

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od osnivača MTV-ja, Tom Freston, izjavio je jednom prilikom da inovacija nastaje kada uzmemo dve postojeće stvari i spojimo ih na nov način. Upravo to je učinila kompanija NIS kada je došla na ideju da poveže usluge kurirskih službi sa benzinskim stanicama na različitim lokacijama i na taj način omogući građanima da jednostavno, brzo i efikasno preuzmu svoje pošiljke.

RepublikaFoto: Promo foto

Usluga, pod nazivom paketomat, nastala je u saradnji sa kurirskom službom D Express, a potrošačima omogućava da svoje pošiljke, umesto na kućnu adresu, dobiju i preuzmu na jednoj od 30 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica u Beogradu. 

Kako funkcioniše paketomat?

Kurirska pošiljka se preuzima direktno iz skladišnog uređaja, unosom koda dobijenog porukom, i to bez posrednika u slučajevima kada se plaćanje prethodno izvrši putem interneta. Odabir jedne od 30 benzinskih stanica na koju će kurirska pošiljka biti dostavljena vrši se pri naručivanju. Za one koji izaberu plaćanje pouzećem, uplata se može izvršiti na kasi benzinske stanice gde je paket isporučen. 

RepublikaFoto: Promo foto

Ideja za paketomat potekla je od stalnog rada na unapređivanju usluga inovativnog tima kompanije NIS i praćenju, ne samo svetskih trendova u različitim oblastima, već i tekućih potreba korisnika. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading