Umesto sloge, pred izbore opozicija puca po šavovima: Boško kadrira po DS-u, Šutanovac javno pokazuje animozitet

Autor:

Vesti

09.05.2020

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izboru su zakazani za jun mesec, a umesto sloge u opoziciji, svakim danom sve veća nesloga izbija na površinu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Boško Obradović

Jučerašnjim incidentom, čiji je glavni akter a ujedno i organizator bio, član Saveza za Srbiju i predsednik pokreta Dveri, Boško Obradović opoziciju je još više spustio na dno. Čak i dublje no što su bili, i tako umesto da prikupljaju pozitivne političke poene, opoziciona struktira našla se na neočekivanoj salvi kritika od strane naroda.

Isprovociran time, da Boško vuče sve konce i da ode njega sve zavisi, stekla se slika da Dragan Đilas u suštini i nije toliki lider opozicije kakvom se predstavlja. Već sam Boško, koga očigledno mnogi od demokrata ne mirišu pa su samo čekali neki eksces sa njegove strane kako bi iskoristi priliku da kažu po koju reč više od one koja ostane iza jezika.

Tu priliku je upravo iskoristio nekadašnji predsednik demokrata Dragan Šutanovac, izjavivši na tviteru da "dverjani treba da smene Boška, i vrate se u svoje prirodno stanište sa NoGo i ekipom" jer se muče sa demokratijom, i pristojnošću. 

Foto: twitter.com/printscreen
Rasprava u redovima demokrata

Očigledno da demokrate misle za svog koalicinog partnera je primitvni neotesanko, ali su isto takođe zaboravili da ni oni baš nisu rasli na "Bečkom dvoru" pa ne znamo kako se i sam Šutanovac našao za podobnim da bilo koga komentariše, no to nas ni ne interesuje.

Ono što je svima zapalo za oko jeste, da se u raspravu umešao Darko Simić, sekretar  u Demokratskoj stranci koji je stao u odbranu Srđana Noga i Boška Obradovića na šta je burno reagovao Šutanovac, otkrivši da Boško kadrira u DS-u ali da o tome svi ćute.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Ivana

09.05.2020 11:05

Manir opozicije je nasilje sto je zaista za svaku osudu

Mina

09.05.2020 11:05

Opozicija je pukla odavno

jelena

09.05.2020 11:14

Opozicija puca po svim savovima, to se jasno vidi.

Jeca

09.05.2020 11:21

Izgleda je Bosko bio emocionalno zapusten kad je bio mali