Kriminalizovanjem MUP-a i napadima na porodicu predsednika Vučića opozicija želi nasilnu smenu vlasti

Autor:

Vesti

06.05.2020

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Pokušaji dela opozicije da kriminalizuju rad Ministarstva unutrašnjih poslova i ponište sve dobre rezultate ministra Nebojše Stefanovića, ali i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sastavni je deo prljave kampanje onih koji ne žele da na demokratski način i učešćem na izborima dođu na vlast već nasilnim putem - izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Aleksandar Đurđev

Ističući da baš zato koriste svaki trenutak da dodatno destabilizuju zemlju, šireće laži i manipulišući javnosti, misleći da će napadima na predsednika lično, njegovu porodicu i decu popraviti svoj politički rejting i pridobiti poverenje građana. 

- Sve one političke grupacije koje, bez ikakvih materijalnih dokaza, napadaju ministra Stefanovića i MUP očigledno žele da pomognu određenim kriminalnim grupama da nastave nesmetano da se bave kriminalom u Srbiji što im je trenutno onemogućeno - kaže Đurđev, dodajući da je deo tog plana da se diskredituje ne samo ministar Stefanović nego i predsednik Vučić, ali i da se unese nemir i strah u predsednikovu porodicu.

- Očigledno je da najglasniji predstavnici današnje opozicije u Srbiji žele da zloupotrebljavaju privatni život predsednika Vučića kako bi ga vređali i omalovažavali na ličnoj osnovi, sve sa ciljem da ga nasilim putem sklone s vlasti i u potpunosti udalje sa srpske političke scene - zaključuje Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading