Idea online i Glovo - nov način kako da obavite kupovinu od kuće

Autor: Republika

Vesti

05.05.2020

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

IDEA online, u saradnji sa Glovom, pokrenula je novu uslugu za potrošače, da nabavku namirnica obave od kuće, uz samo nekoliko klikova. Dovoljno je da kupac preuzme Glovo aplikaciju, odabere IDEA super, IDEA organic ili Mercator prodavnicu, poruči željene proizvode i Glovo će dostaviti porudžbinu na željenu adresu, u roku od 60 minuta.

RepublikaFoto: Mercator

Kako bi izašla u susret potrošačima i pomogla da na bezbedan i brz način kupe ono što im je potrebno, IDEA online je ponudila novu uslugu. Nakon što preuzme Glovo aplikaciju kupac poručuje proizvode iz ponuđenog asortimana u nekoj od IDEA super, IDEA organic ili Mercator prodavnica, i Glovo dostavlja porudžbinu u najkraćem roku.

Glovo je internacionalna firma koja posluje u preko 60 zemalja sveta i bavi se dostavom namirnica, hrane i svega što je potrebno potrošačima u najkraćem roku. Trenutno u Srbiji, dostavu vrše na teritoriji Beograda i Novog Sada.

Za više informacija posetite online.idea.rs ili preuzmite Glovo aplikaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading