KADA JE NAJTEŽE, SVI ZA KOSMET! Uspešna akcija prikupljanja priloga

Autor: Republika

Vesti

05.05.2020

12:55

Humanitarna organizacija "Svi za Kosmet" završila je prikupljanje priloga za Vaskršnju akciju.

Facebook.com/Putovanja na Kosovo i Metohiju - NAS '' Svi za Kosmet '' Beograd
Svi za Kosmet

- Završeno je prikupljanje priloga za našu Vaskršnju akciju 2020. Sa zadovoljstvom možemo da vas izvestimo da su premašena očekivanja i da je sakupljeno preko 2.500.000 dinara (21.381e).

Ova akcija, koja je trajala ukupno 34 dana, je ujedinila preko 700 donatora širom sveta. Od Australije, preko Evrope (sa akcentom na našu braću i sestre u Nemačkoj), pa sve do Amerike.

Uz ovaj sakupljeni iznos, kao što smo već pisali, u saradnji sa kompanijom Mocart pomognut je Klinički centar u Kosovskoj Mitrovici iznosom od 10.000 e.

Kao što je najavljeno, pomoći ćemo 11 unapred određenih porodica, narodnu kuhinju, dve svetinje, dva veterana, jedno bolesno dete i učestvovanjem u kupovini respiratora dali smo svoj doprinos u borbi protiv korone.

Ponosni smo na naš narod koji je uprkos svetskoj krizi još jednom pokazao da je za svoje sunarodnike tu kada je najpotrebnije.

Puni radosti možemo slobodno reći da je opravdan slogan ovogodišnje Vaskršnje akcije: KADA JE NAJTEŽE, SVI ZA KOSMET! - navode iz organizacije.

Komentari (0)

Loading