KADA JE NAJTEŽE, SVI ZA KOSMET! Uspešna akcija prikupljanja priloga

Autor:

Vesti

05.05.2020

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarna organizacija "Svi za Kosmet" završila je prikupljanje priloga za Vaskršnju akciju.

Foto: Facebook.com/Putovanja na Kosovo i Metohiju - NAS '' Svi za Kosmet '' Beograd
Svi za Kosmet

- Završeno je prikupljanje priloga za našu Vaskršnju akciju 2020. Sa zadovoljstvom možemo da vas izvestimo da su premašena očekivanja i da je sakupljeno preko 2.500.000 dinara (21.381e).

Ova akcija, koja je trajala ukupno 34 dana, je ujedinila preko 700 donatora širom sveta. Od Australije, preko Evrope (sa akcentom na našu braću i sestre u Nemačkoj), pa sve do Amerike.

Uz ovaj sakupljeni iznos, kao što smo već pisali, u saradnji sa kompanijom Mocart pomognut je Klinički centar u Kosovskoj Mitrovici iznosom od 10.000 e.

Kao što je najavljeno, pomoći ćemo 11 unapred određenih porodica, narodnu kuhinju, dve svetinje, dva veterana, jedno bolesno dete i učestvovanjem u kupovini respiratora dali smo svoj doprinos u borbi protiv korone.

Ponosni smo na naš narod koji je uprkos svetskoj krizi još jednom pokazao da je za svoje sunarodnike tu kada je najpotrebnije.

Puni radosti možemo slobodno reći da je opravdan slogan ovogodišnje Vaskršnje akcije: KADA JE NAJTEŽE, SVI ZA KOSMET! - navode iz organizacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading