Vladimir Đukanović oštro prokomentarisao Đilasovo "cmizdrednje": Dragane, jadan si koliko si finansijski težak!

Autor:

Vesti

04.05.2020

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član srpske napredne stranke, Vladimir Đukanović, oštro je prokomentarisao tzv.cmizdrenje na internetu Dragana Đilasa povodom snimka na kome oštro optužuje sve one a ponajviše Aleksandra Vučića koji mu "napadaju" decu.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Vladimir Đukanović

- Setite se koliko sam puta pisao i govorio o tome da se ničije porodice nikada ne smeju da diraju. Porodica je svetinja i koliki god da je politički sukob, porodica se nikada ne dira!
Ali, avaj.

Uživali su da pišu i govore kako je Danilo Vučić kriminalac, kako će da siluju Milicu Vučić, kako će svo troje dece Aleksandra Vučića kada padne sa vlasti pronaći i kazniti ih... Da, da, gospodo, to je sve izlazilo iz mozga i pera vaših urednika i tzv.novinara.


Setite se samo kako ste pojedinim našim funkcionerima dolazili na vrata da demonstrirate. Zar ste to zaboravili gospodo? Zar naši funkcioneri nemaju porodice koje ste došli da uznemiravate?
A, onda sinoć...

Onda sinoć imamo prenemaganje i cmizdrenje Dragana Đilasa koji se rasplakao jer neko sa razglasa pušta "Đilase lopove", a to slušaju njegova deca. Na stranu to što je gluma loša i što snimatelj pita kada je spreman da krene sa ridanjem i govori mu na početku snimka "može" u smislu kreni.

Čak i da to zanemarimo, ipak ne možemo zanemariti činjenicu da njegovu decu, niti jednog člana porodice, niko mu nije ni pomenuo, a nije mu ni došao na njegova vrata da demonstrira. On i njegove falange su to radile nama.

Samo je u tome ta mala razlika. Razumem ja njegovu patetiku i želju da kroz suzice okrene koliko toliko situaciju u svoju korist, jer istraživanja pokazuju da je potpuno krahirao sa svojom politikom.
Elem, veli Dragan Đilas da je strašno što mu deca slušaju "Đilase lopove". Čekajte, a vi kada okružite predsedništvo i pretite da ćete da zarobite predsednika države i fizički da ga napadnete? Gledaju li to Vučićeva deca?

Čitaju li Vučićeva deca kakve laži o njihovom ocu, pa i njima samima, sejete svaki dan po medijima i društvenim mrežama? Hajde da sve to izuzmemo, nego da li ste se možda setili kako je bilo deci novinara i zaposlenih u RTS kada ste onako divljački upali i pretili im testerama?


Još jednom ponavljam, porodice se nikada ne diraju. Đilasovu niko nije ni spomenuo. On i njegove pristalice svakodnevno Vučića i njegovu porodicu pominju. Ipak, Vučić ne ide pred kamere da cmzidri, a posebno ne da glumi, na nameštenim klipovima.
Dragane, jadan si koliko si finansijski težak - napisao je Vladimir Đukanović na svom fejsbuk profilu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Mima

04.05.2020 08:13

Ne čini drugom što ne bi voleo tebi da se desi.

Odgovori 19 0
med

04.05.2020 08:38

Ne čini drugom što ne želiš sebi

Odgovori 18 0
Dubravka

04.05.2020 09:04

U Djilasove suze niko ne veruje. Jadan pokusaj izazivanja sazaljenja.

Odgovori 18 0
Marko

04.05.2020 09:38

Djilas odlican glumac, otkriva svoje skrivene talente, mozda bi posle politike trebalo da se bavi glumom.