ŠOKANTNA IZJAVA DOKTORA NESTOROVIĆA: Soda bikarbona je lek za rak

Autor: Republika

Vesti

01.05.2020

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pulmolog Branimir Nestorović preporučio je konzumiranje supene kašike sode bikarbone svakog jutra, kao prevenciju od nastanka malignih obolenja.

RepublikaFoto: pritnskrin
Branimir Nestorović

- Svako jutro po kašiku supenu, u malo vode, može i u toplu vodu, kad je uzmete, smanji kiselost u želucu, kad počne lučenje želudačne kiseline, aktiviraju se nervi koji aktiviraju slezinu i aktivira se imuni sistem - objasnio je Nestorović tokom gostovanja na TV B92, o kojem je Republika već pisala i pojasnio: 

- Šta ima u hrani - svašta! Razni otrovi, želudačna kiselina ubije nešto, ali nešto ode i u krvni sistem - a šta ubija to što ode u krv - pa imuni sistem, koji aktivira ta slezina - kontatovao je između ostalog Nestorović.

 

Ako koristiš 100% mozga onda si ovca

U emisiji koja je trajala gotovo dva puna sata, a tokom koje je doktor Nestorović izneo čitav niz šokantnih tvrdnji o kojima je Republika već pisala, govorilo se i o funkcionisanju ljudskog mozga.

- To je zabluda da inteligentiji ljudi koriste veći procenat mozga, ako koristiš 100% mozga, onda si ovca. inteligentniji čovek vidi rešenje pre nego što računa kako da dođe do njega, tako funkcioniše njegov mozak. Teško je reći koliko posto mozga se koristi, ali što manje - to je čovek inteligentniji, jer je inteligencija - u što kraće vremena doći do što više zaključaka uz što manje informacija - naveo je Nestorović.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Dejan

01.05.2020 22:17

Covek je genije

Odgovori 14 3
Era

03.05.2020 08:47

E, svaka mu čast,???

Kosta

03.05.2020 09:32

Sve više mi se sviđa njegovo mišljenje. Otvoren um je motor koji pokreće. Povlačim podrugljive komentare sa početka priče.

Zo4o

03.05.2020 11:48

Soda bikarbona jeste zdrava ali mislim da je doktor Nestorović napravio veliki lapsus ne uzima se velika supena kašika sode bikerbone nego mala za čaj i samo malko a ne punu jer može uticati na žuč a najbolje je kupiti tablete sodebikarbone u apoteci koje ne sadrže aluminijum