Radovi na autoputu od 30. aprila: Evo koje izmene će važiti u saobraćaju!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

28.04.2020

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na auto-putu E-70, kod petlje Kuzmin i petlje Ruma, a u smeru ka Beogradu od 30. aprila izvodiće se radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije na kolovozu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Radovi će se odvijati u preticajnoj traci od 7 do 17 časova, a dok će saobraćaj ići voznom trakom.

Na obilaznici oko Beograda, u zoni mosta preko reke Save do 1. maja odvijaju se radovi na izgradnji zelenog pojasa i postavljanju javne rasvete, a saobraćaj iz pravca Ostružnice se preusmerava u levu kolovoznu traku.

Na mostu preko Tamiša kod mesta Orlovat do 20. avgusta biće obustavljen saobraćaj zbog radova na redovnom održavanju. Alternativni putni pravac za vozila koja se kreću iz pravca Zrenjanina i Perleza ka Tomaševcu, Uzdinu i Kovačice preko mesta Orlovat, je put Farkaždin - Kovačica, a za vozila koja se kreću iz pravca Padine i Kovačice ka mestu Orlovat, i dalje prema Zrenjaninu alternativni put je Farkaždin - Perlez.

Na petlji Niš istok - Malča (naseljeno mesto Matejevac), u toku su radovi na redovnom održavanju mosta uz naizmenično propuštanje vozila.

U Prvomajskoj ulici u Pančevu od pre raskrsnice sa ulicom Žarka Zrenjanina do posle raskrsnice s tom ulicom u toku su radovi na pojačanom održavanju desne kolovozne trake.

U zoni radova saobraćaj je preusmeren u levu kolovoznu traku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading