(FOTO, VIDEO) KAKVO IZNENAĐENJE! Goran Vesić, voditelje jutarnjeg programa obradovao SRPSKOM ZASTAVOM!

Autor:

Vesti

26.04.2020

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, iznenadio voditelje "Novog Jutra" na Tv Pink, poklonivši im tom prilikom zastavu Republike Srbije.

RepublikaFoto: Republika
Goran Vesić uručio poklone voditeljima Novog jutra

Nijedan dom, nije kompletan ako nema zastavu svoje države! Nažalost, većina građana Srbije zastavu nikada nije imala. 

Oduševljenje je nastalo jutros kada je Goran Vesić gostujući u "Novom jutru" na televiziji Pink, voditelje tog programa iznenadio, tako što im je poklonio srpsku zastavu. 

On se našao se na udaru opozicione strukture upravo zbog toga, jer je organizovao akciju podele zastava Srbije građanima Beograda.

Ono što je normalno svuda u svetu, i čime se treba ponositi, ipak, izgleda da u Srbiji nije tako. Pa je napravljena hajka protiv zamenika gradonačelnika Gorana Vesića i grada Beograda, od strane onih koji se te zastave izgleda stide.

Vlast u Srbiji pa i Goran Vesić već godinama unazad doživljavaju strašne napade od strane opozicije i onih koji "misle drugačije", ali nikada u ovolikoj meri gde je došlo do javnog pozivanja na ubistvo samog Gorana Vesića pa i predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića.

No, izgleda da je zastava samo paravan, koji opozicija koristi kako bi ispoljila svu mržnju prema onima koji već godinama unazad ispravljaju ono što je prethodna vlast uništila. Građani širom Beograda su pokazali oduševljenje na ovaj gest, i sa ponosom simbol države istakli na svoje balkone i prozore.

Na ovaj način oni su jasno pokazali u koga imaju poverenja i kome pružaju podršku.

Izrevoltirana time, opozicija ne bira sredstva pa je u stanju da "pljune" i na "najrođenije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading