Jugoslav Ćosić "pretio smrću" Aleksandru Vučiću! Goran Vesić: Podneo sam krivičnu prijavu protiv N1

Autor:

Vesti

25.04.2020

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika grada Beograda Goran Vesić, podneo je prijavu protiv direktora "N1 Televizije" Jugoslava Ćosića, zbog pretnji smrću Aleksandru Vučiću.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Goran Vesić

- Juče sam podneo krivičnu prijavu protiv direktora N1 iz Luksemburga, Jugoslava Ćosića iz Beograda koji je odgovoran za sadržaj programa ove televizije na svim platformama kao i protiv više NN lica koja su pod lažnim imenima na zvaničnoj fejsbuk stranici N1 upućivali pretnje predsedniku Vučiću i meni zbog podele srpskih zastava građanima.

Pretnje smrću upućivane su u okviru komentara na zvaničnom fejsbuk nalogu TV N1 na vest da je Beograđanima podeljeno deset hiljada srpskih zastava.

Možda mogu da razumem da Ćosić i njegove gazde Šolak i Đilas ne vole srpske zastave. Iskreno, od njih ništa drugo nisam ni očekivao. Ali da Ćosićev moderator na sajtu, za čiji je sadržaj on kao urednik odgovoran, objavljuje komentare u kojima se predsedniku Vučiću i meni preti ubistvom zato što građani dobijaju srpske zastave predstavlja krivično delo.

Zato su Jugoslav Ćosić i N1 zbog ovoga što su uradili dobili krivičnu prijavu. Jasno je da nisu oni pretili ali slučajno ili namerno omogućili su da se preti ubistvom sa njihovog sajta. Prijava je podneta i protiv lica koja su upućivala pretnje koja su to doduše radila anonimno pa je time odgovornost N1 još veća. Verujem da će tužilaštvo za visokotehnološki kriminal uspeti da otkrije te junake koji prete pod lažnim imenima. Ćosića već decenijama svi znamo pa nam je jasno na šta je sve spreman.

Prijavu sam podneo lično, kao građanin, jer je nedopustivo da N1 dozvoljava da se njihov sajt kao i društvene platforme koriste za pretnje ubistvom bilo kome - stoji u saopštenju koje je Vesić objavio na svom fejsbuk profilu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Ana

25.04.2020 09:38

Ludilo je kog Ćosića zaista pustilo veoma duboko korenje, strašno.

Odgovori 22 1
Mima

25.04.2020 09:46

Tako i treba, jer pojedinci mnogo sebi dopuštaju.

Odgovori 21 1
Filip

25.04.2020 11:05

Svaka pretnja treba biti adekvatno sankcionisana.

Odgovori 16 0
Jela Kv

25.04.2020 12:00

Sram te bilo čoveče

Odgovori 10 0