(VIDEO) MILOVANOVIĆ NA TV PINK O KORONI: Država i struka su uradile odličan posao - TO JE ONO ŠTO BOLI TAJKUNSKE MEDIJE!

Autor: Republika

Vesti

22.04.2020

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Struka u Srbiji je, što se borbe protiv koronavirusa tiče, uz podršku Vlade Srbije odradila odličan posao i to je ono što boli kvazi tajkunske medije i njihove vlasnike tajkune", ocenio je direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović.

RepublikaFoto: youtube.com/Pink
Saša Milovanović

Kako kaže, dobro je da se već stvara mogućnost da se ukidaju odnosno ublažavaju pojedine mere.

Dodaje i da je pratio kritičare vlasti koji su sad besni što mere popuštaju.

- Kriv im je naravno Vučić. Vučić je na predlog struke uveo mere, koje će se vremenom pokazati, da su spasile hiljade ljudi. Sada na predlog struke predsednik ukida mere, Sad im je opet on kriv - istakao je Milovanović za Pink.

- Kažu, Vučić popušta mere jer hoće da pravi izbore. Ne pravi on izbore, nego je tako kalendarski, a da li će se održati ili ne, to su još daleke teme - smatra Milovanović.

- U poslednja tri dana imamo 7 ili 8 odsto novoobolelih od broja testiranih, a sada sa ovom novom laboratorijom "Vateno oko" ićićemo na 6 ili 7.000 testova u danu, tako da je očigledno da je struka uradila odličan posao uz podršku države i to je ono što tajkunske kvazi medije mnogo boli - zaključio je Milovanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading