Misica Srbije se NAGLO PROLEPŠALA!

Vesti

13.10.2017

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prirodna lepotica ili silikonka? Pitanje je koje građani koji su pratili izbor za mis Srbije postavljaju kada pogledaju novoizabranu najlepšu Srpkinju Ivanu Trišić (23), koja je od neupadljive devojke naglo "izrasla" u lepoticu sa "jakim" atributima.

RepublikaFoto: facebook.com/LeVel
Verovatno je radila grudi, suzila nos, podigla jagodice, a za volumen usana zaslužni su hijaluronski fileri, ocenjuje estetski hirurg dr Branka Ostojić

Stare fotografije srpske misice prikazuju devojku bez bujnih grudi i sa tankim usnama, dok se na onim koje su osvanule neposredno pred izbor za mis pojavljuje raskalašna mlada žena izrazito bujnih grudi i punih usana, koja nimalo ne liči na prethodnu.

Možda je u pitanju promena stajlinga ili je nova misica išla pod nož? Kada su se u javnosti pojavile fotografije, nametnulo se etičko pitanje: da li je u redu da plastika pobedi prirodu?

Dr Branka Ostojić, estetski hirurg

Podizanjem jagodica i definisanjem zigomatičnog luka doktori postižu takozvani top-model luk koji ona ima

VIŠE KOREKCIJA

Estetski hirurg dr Branka Ostojić, vlasnica ordinacije "Medical line dr Ostojić", kaže da je očigledno da je nova misica radila više korekcija.

RepublikaFoto: instagram.com/misssanjapapic
Sadašnji izgled misice

- Ovakav volumen usana kakav ona ima postiže se upotrebom hijaluronskih filera. Oni služe za definisanje novog oblika. Sužavanje nosa postiže se hirurškom intervencijom koju nazivamo rinoplastika. Zavisno od oblika, nos se može znatno korigovati. Podizanjem jagodica i definisanjem zigomatičnog luka doktori postižu takozvani top-model luk koji ona ima. Nova misica je, rekla bih, najverovatnije radila i grudi - objašnjava Ostojićeva posle skeniranja najlepše Srpkinje.

Vesna de Vinča, vlasnica kompanije "Mis Ju"

Sigurna sam da je Ivanina lepota prirodna. Do sada kod nas nijedna devojka nije imala veštačke grudi ili bilo koji drugi deo tela

S druge strane, Vesna de Vinča, vlasnica kompanije "Mis Ju", kaže da ne razume zašto su svi napali Ivanu kad je sigurna da je njena lepota prirodna.

- Do sada na našim takmičenjima nijedna devojka nije imala veštačke grudi ili bilo koji drugi deo tela. U Srbiji ima dovoljno prirodne lepote i mislim da će ona uvek biti ispred plastike - poručuje De Vinča.

U SVETU VADE I REBRA

Ona ističe i da ne postoji pravilo po kojem lepotice ne smeju da se takmiče za mis sveta ili univerzuma ako su radile neki od zahvata kod estetskog hirurga.

- U svetu je to normalna pojava. Dešavalo se da misice koje su pobeđivale u drugim državama ne samo što su radile grudi, zadnjicu već su vadile i rebra kako bi delovale mršavije. Ipak, ja sam protiv toga, i mi u Srbiji još biramo prirodnu lepotu - poručuje De Vinča.

Od mis Srbije Ivane Trišić do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovor na pitanja o njenom fizičkom izgledu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading