URNEBESNA PRIČA IZ POLICIJSKOG ČASA: Lozničanka zvala MUP i tražila im ovo, evo kako su reagovali!

Autor: espreso.rs, Republika

Vesti

19.04.2020

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena iz Loznice je na svom Tviter profilu sinoć podelila jako neobičnu priču i nije trebalo mnogo da postane jedna od najdeljenijih u Srbiji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Radnja se odvija napeto. Mesto radnje Loznica, vreme je juče negde oko sredine policijskog časa. Ozbiljna je situacija - deca čekaju. U odsudnom prazničnom trenutku majka pravi kardinalnu grešku!

Njenu priču sa Tvitera prenosimo vam u celosti:

- Jedna lepa priča nastala za vreme današnjeg policijskog časa. Kako sam inteligentno ofarbala sva jaja i nisam ostavila 12 komada za tortu, pozovem MUP u Loznici da vidim mogu li da izađem 500m od kuće da pozajmim od drugarice - počinje dogodovštinu korisnica pod nadimkom Inkriminisana.


Policija je situaciju shvatila krajnje ozbiljno. Sugrađanka se našla u nesvakidašnjoj nevolji.

- Posle obostranog zacenjivanja od smeha, mog ubeđivanja da veći problem od ovog mog trenutno ne postoji, da četvoro dece čeka tortu za Uskrs i da sam gotova ako je ne bude, policajka mi je rekla da postoje dve opcije - priča majka.

Opcije su joj saopštene mirno.

- Prva je da sačekam mrak i na svoj rizik da probam da se provučem do drugarice i uzmem ili ako mi nije kasno da sačekam da ona završi smenu u 19h pa će mi ih rado doneti. I carica je zaista to uradila. Otišla je do moje drugarice i donela mi jaja za tortu - oduševljeno je napisala tviterašica.

"Blic" je uspeo da pronađe policajku koja je pomogla svojoj sugrađanki i posle inicijalnog dobročinstva ponovo smo prijatno iznenađeni njenom skromnošću.

- Jeste, to sam bila ja. Ali, ne bih volela da se moje ime pominje u javnosti, samo sam htela da pomognem. Jeste lepa priča, ali moj posao je da pomognem, a posao je posao. Nisam to uradila za pažnju - potvrdila  je žena i istakla da ona sama nikada ne bi pomenula to što je uradila.

- Naprosto - sve je njoj to u okviru službe - dodala je ona.

Radost i iznenađenje kada se policajka pojavila na vratima sa obećanim jajima u rukama kasnije tog popodneva, možemo samo da zamislimo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading