Idemo dalje: Osam zdravstvenih radnika iz Smederevske Palanke pobedilo koronu!

Autor: srbijadanas.rs, republika.rs

Vesti

19.04.2020

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osam zdravstvenih radnika Opšte bolnice Stefan Visoki u Smederevskoj Palanci, kod kojih je bio potvrđen virus Covid-19 i koji su bili zbrinuti i lečeni u Beogradu, imali su negativan rezultat na drugom ponovljenom testu, saopštio je Nikola Vučen komandant kriznog štaba ove opštine.

RepublikaFoto: Photo by Mika Baumeister on Unsplash
Foto: Ilustracija

- Oni će do kraja dana biti otpušteni i krenuće svojim kućama. Narednih 14 dana provešće u izolaciji u svojim domovima. Posle toga se vraćaju svojim svakodnevnim obavezama.

Svim zdravstvenim radnicima, medicinskom i nemedicinskom osoblju u OB Stefan Visoki, Domu zdravlja i Hitnoj službi u našoj Opštini, želim da se zahvalim i da im pružim punu podršku. Oni su naši heroji, koji su bili na prvoj liniji borbe sa ovim opasnim virusom i koji su i sada, u ovom trenutku, na svom radnom mestu - rekao je Vučen.

Podsetimo, rad u svim kafićima i kladionicama u Smederevskoj Palanci je zabranjen od 17. marta.

Zabrana se odnosi i na sve ostale ugostiteljske objekte, s tim što ugostitelji, posebno vlasnici restorana, imaju pravo da kupcima koji to naruče dostavljaju hranu i druge svoje proizvode.

Takođe, zabranjen je rad i svih pijaca na teritoriji Smederevske Palanke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milorad

20.04.2020 17:32

Hfala bogu na ovakve radosne vesti.Daj božeda svi ozdrave.Nema predaje.