(FOTO) Da svi dostojanstveno proslave najradosniji hrišćanski praznik: Vaskršnji paketi za starije i siromašne Jagodince!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

18.04.2020

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donatori i prijatelji Jagodine finansirali su 3.300 "Vaskršnjih paketa" za starije od 65 godina i domaćnstva sa lošim ekonomskim stanjem, koji su, preko Skupštine grada i Centra za socijalni rad, uručeni u protekla dva dana.

Foto: Tanjug/D. ANIČIĆ
Dragan Marković Palma

Pakete je raznosilo 70 volontera u 26 automobila, na adrese u gradu i 52 seoske Mesne zajednice.

Kome su paketi uručeni, određivali su Saveti Mesnih zajednica u saradnji sa Centrom za socijalni rad, koji i najbolje znaju, kome je pomoć potrebna, izjavio je danas Tanjugu predsednik Skupštine grada Dragan Marković - Palma.

- Želeli smo da svi oni, na dostojanstven način, i u izolaciji, zbog sprečavanja širenja zaraze koronavirusom, na dostojanstven način obeleže najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs - rekao je Marković.

- Vlasnik poznate poslastičarnice "Pelivan" u Jagodini, donirao je 200.000 dinara - dodao je Marković.

Među donatorima su bili i čelnici, grada, koji su u ovu svrhu donirali 310. 000 dinara.

U paketima su bili sveža jaja, sa bojama za farbanje, suhomesnati proizvodi, gotova jela, kafa, čaj, šećer, ulje, so, nedeljne novine "Novi put" i drugo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading