(VIDEO) Šta se to dešava na nebu iznad Srbije? Pojava koja je uzbudila građane širom sveta

Autor:

Vesti

17.04.2020

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobična svetleća pojava večeras se pojavila na nebu iznad Srbije. Ljudi širom sveta masovno objavljuju identične snimke. Jedan nam dolazi od izvora bliskog redakciji.

RepublikaFoto: Republika
Svetlucava kugla iznad Srbije

Redakcija "Repulike" dobila je snimak na kome se vidi kako neobična svetleća pojava koja menja boje, bdi nad Srbijom. Snimak je zabeležen u Velikim Crljenima, kod Lazarevca. Kako izvor i autor snimka navodi, prijatelji sa kojima se čuo, a koji žive u Hrvatskoj, Nemačkoj i Novog Sada, isto su to videli. i potvrdili. Pojava je kružnog oblika, menja boje i kreće se veoma sporo.

Sve to ne bi bilo toliko zabrinjavajuće, da se ista pojava nije desila i u Beogradu, decembra meseca prošle godine. Kada je izvor "Republike" snimio identičnu svetleću kuglu na nebu iznad Zvezdare.

Dolaze informacije gde su zabeleženi slučajevi i na Malti, Francuskoj i Španiji.

Kolika je slučajnost da se sve ovo dešava u jeku pandemije koronavirusa? Da li je slučajnost povezana sa istom ili ne? Da li smo sami u svemiru ili nismo? Da li je cela situacija iscenirana i da nam se sprema "Novi svetski poredak"?

Hiljadu pitanja na koja možemo dobiti isto toliko odgovora, ali nijedan sa sigurnošću. Ostaje nam samo da čekamo, i možda, nekada, dobiti odgovor, a on je...negde tamo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading