Ćerka doktora Lazića otkrila bolnu istinu: Umro je na isti dan kad i njegova majka!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

16.04.2020

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Vujošević, ćerka poznatog srpskog hirurga koji je spasio mnoge živote tokom ratnih '90-tih godina Miodraga Lazića, zahvalila se svima koji su pružili podršku njenoj porodici.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen/tvpink
Otac i ćerka

Ona je govoreći o svom ocu u emisiji "Vreme korone" rekla da su ga svi odgovarali da ne ide na posao, a on je, kako se prisetila sve okretao na šalu i govorio da mu ništa neće biti.

Podsetimo, Srbiju je u utorak potresla vest o smrti čuvenog hirurga, koji je preminuo od koronavirusa.

Govoreći o dokumentarcu o svom ocu, Nina je rekla da se ona toga ne seća, ali da joj je ceo taj dokumentarac drag, jer se u njemu može videti kakav je on bio čovek.

-Vidi se ta njegova spontanost, emocije, kako strastveno priča, puno je simbolike u tom kratkom filmu - istakla je ona za Pink.

- Iz njega se može videti kakav je bio čovek. Vidi se njegova spontanost, kako strastveno priča, vidi se sreća što je bio sa svojim narodom, vidi se zadovoljstvo. Puno je simbolike u tok kratkom filmu - ispričala je ona.

A onda je otkrila da je doktor Lazić jako bio vezan za svoje roditelje, a majci je išao na grob svakog 14. aprila.

- I preminuo je istog dana kada i ona - rekla je njegova ćerka.

Dr Lazić, koji je preminuo od koronavirusa, preminuo je 14. aprila, na dan kada mu je preminula i majka, za koju je bio posebno vezan, a oboleo je 31. marta.

Kako je rekla njegova ćerka, danas je još 30.000 ljudi potpisalo peticiju da KC Niš ponese ime njenog oca i zahvalila se srpskom narodu na podršci u ovim teškim momentima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading