NE PROPUSTITE: Vaskršnji četvorobroj Srpskog telegrafa donosi ekskluzivne priče i poklone

Autor:

Vesti

14.04.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vaskršnjem četvorobroju Srpskog telegrafa koji izlazi na većem broju strana imaćete priliku da pročitate eksluzivne i zanimljive priče, a našim čitaocima darujemo uz farbu za jaja, čak dva poklon magazina.

Foto: Srpski telegraf
Najava za vaskršnji broj Srpskog telegrafa za petak 17. aprila 2020. godine

Otkrivamo sve o koronavirusu, a imaćete prilike da pročitate stvari koje do sada niste mogli da saznate iz drugih medija.

Ekskluzivni intervjui javnih ličnosti koji imaju puno toga zanimljivog da saopšte.

Dvoboj TV lica koji smo pripremili za vaskrišnji broj biće poseban i neponovljiv.

Ispovesti estradnih i rijaliti zvezda - ličnosti koje ste preko malih ekrana voleli, mrzeli, odobravali njihovo ponašanje ili pak osuđivali - govore za Srpski telegraf.

Sportski asovi koje verno pratite i za njih navijate takođe govore za naš list.

Uz vaskršnji broj, koji izlazi u petak 17. aprila, pripremili smo vam obilje poklona. Farbu za jaja i dva magazina - Astro i Enigmatika, koji će vam pomoći da se zabavite i lakše provedete vreme za vreme trajanja policijskog časa.

Ove priče se ne propuštaju, a uz štampano izdanje Srpskog telegrafa eksluzivne i zanimljive informacije možete pronaći i na sajtu Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading