Sanacija kolovoza kod Novog Pazara i Bubanj Potoka: Ovim danima će biti obustavljen saobraćaj

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

13.04.2020

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putevi Srbije najavili su izmenu režima saobraćaja zbog radove na putevima Aljinovići-Sjenica-Novi Pazar i kružnom putu oko Beograda nedaleko od pijace Bubanj potok, saopšteno je danas.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zbog asfalterskih radova na putu Aljinovići - Sjenica - Novi Pazar saobraćaj će biti obustavljen 16. I 24. Aprila u vremenu od 9 sati do 17 časova, saopštili su danas "Putevi Srbije".

Alernativni putni pravac ovom državnom putu za to vreme biće državni put I B reda broj 21 - preko Ivanjice i dalje preko Užica.

"Putevi Srbije" saopštili su da će radovi biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na sanaciji oštećenog kolovoza celom širinom Kružnog puta u dužini od 20 metara pola kilometra od pijace Bubanj Potok biće obavljani 15. i 16. aprila u periodu od 7 do 15 sati.

Za vreme izvođenja radova, koji će biti obezbeđeni adekvatnom signalizacijom, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem saobraćaja, saopštili su Putevi Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading