Danas pretežno sunčano i toplo, temperatura do 24 strepena

Autor: Tanjug

Vesti

12.04.2020

05:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Vetar će biti slab do umeren, istocni i jugoistocni. Jutarnja temperatura od dva do osam stepeni, a najviša dnevna od 21 C do 24 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, jugoistocni. Jutarnja temperatura oko osam, a najviša dnevna oko 23 stepena.

Izgledi vremena u Srbiji za sedam dana - do 19. aprila:

U ponedeljak će preovlađivati sunčano i toplo vreme, u većini mesta sa maksimalnom temperaturom iznad proseka, od 22 do 25 C.

U utorak prolazno naoblacenje sa kisom, osetnim padom temperature i umerenim do jakim severnim vetrom, koje ce ujutru zahvatiti severne i zapadne, tokom prepodneva prosirice se i na ostale predela. Na visokim planinama padaće sneg.

Uveče i tokom noći prestanak padavina i razvedravanje prvo na severozapadu. Od srede pretezno sunčano, u sredu i četvrtak jutro sveže ponegde sa slabim prizemnim mrazem, a najvisa dnevna temperatura do kraja perioda u postepenom porastu.




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading