(VIDEO) Baka prešla igricu, motajte kablove! Penzionerka sa reketom na leđima pod OVIM izgovorom napustila karantin!

Autor:

Vesti

11.04.2020

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najstariji stanovnici Srbije i dalje se dovijaju na sve načine kako bi napustili dom u vreme policijskog časa.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Baka ide da igra tenis sa prijateljicom

Dok neki njihovi prekršaji nailaze na osudu društva, drugi postaju hit na društvenim mrežama. Jedan takav pojavio se prije dva dana.

- Gospođo, koliko vi godina imate? - pitala je jedna sugrađanka baku koja je, sa rancem punim reketa, buketom maslačaka, ali i štapom šetala usred vanredne situacije.

- Četrdeset četiri - odgovorila je baka, iako je na prvi pogled jasno da ima mnogo više.

 

 

Na pitanje gdje je krenula i šta radi napolju dala je hit odgovor:

- Pošla sam kod prijateljice da igramo tenis - kazala je ona, dok je njena zabrinuta sugrađanka na to mogla samo da se nasmije.

Podsetimo, od početka uvođenja vanrednog stanja starijima od 65 godina potpuno je zabranjeno da izlaze iz kuće, osim jednom nedeljno kada su prodavnice otvorene posebno za njih. No, dok se većina pridržava ovih mere, uvedenih da prvenstveno sačuvaju njih, kao najosetljiviju kategoriju, ali i celi zdravstveni sistem, pojedini odbijaju da ispoštuju zakon.

 

 

Tako je na društvenim mrežama pre nekoliko nedelja hit postala baka Olivera, koja je policiji, kada su je u po bela dana susreli usred Beograda, rekla da je išla kod drugarice na čas engleskog. Iako je jedna njena neposlušnost zabavila, a druge naljutila, baka Olivera je u svakom slučaju platila kaznu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading