Više hiljada policajaca širom zemlje: Građani poštujte naložene mere, jer time čuvamo živote!

Autor:

Vesti

11.04.2020

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas jedan od punktova u Beogradu, na kome policijski službenici kontrolišu poštovanje zabrane kretanja, i zahvalio se pripadnicima policije na ogromnom požrtvovanju i zalaganju koje pokazuju prethodnih nedelja.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović u obilasku punktova

Ministar je policijskim službenicima podelio i lanč pakete, koji su donacija pojedinih kompanija u Srbiji.

- Hteo bih da se zahvalim Privrednoj komori Srbije i kompanijama koje su na ovaj način pokazale solidarnost i odgovornost. Ovim gestom oni su istakli da cene težak posao policijskih službenika, koji brinu o bezbednosti građana i sprovođenju mera Vlade Srbije - naglasio je ministar.

Stefanović je rekao da je više hiljada policajaca na zadacima širom Srbije, čime pokazuju da su uz svoj narod uvek kada je teško.

- Hteo bih još jednom da pozovem sve građane da poštuju naložene mere, jer time čuvamo živote i utičemo da se smanji širenje koronavirusa, kako bi trenutnu situaciju prevazišli sa što manje posledica - naglasio je ministar Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading