Boško ne odustaje od državnog udara: Zloupotreba nečije bolesti se nigde ne radi, osim u SzS

Autor:

Vesti

11.04.2020

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi vikend i nova doza nebuloza Boška Obradovića, kao i već uobičajeno licemerstvo Đilasovog političara.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

Pozivom da se uhapsi predsednik Aleksandar Vučić, Đilasova marioneta Boško ne odustaje od tako silno željenog državnog udara, dolaska na vlast bez izbora i bez podrške građana, kao i mogućnosti da sa svojim gazdama Đilasom i Jeremićem opustoši državnu kasu, kao što su ovi više puta već uradili.

Zloupotreba bilo čije bolesti je nešto što se nigde ne radi,nigde osim u SzS-u, a posebno kod Boška Obradovića koji nas je odavno naučio da u njemu nema ni zrno morala.

Danilo Vučić je za svoje 22 godine, humanitarnim radom o kome ni on ni njegovi roditelji nikada nisu pričali, solidarnošću i požrtvovanošću, pa i danas u borbi protiv korone, uradio više nego što je Obradović za ceo svoj život, pa ako ni zbog čega drugog neka makar sad njega i njegovu porodicu poštedi politikanstva na temu bolesti koja ga je zadesila. Neka pokuša makar malo ljudskosti da nađe u sebi i to ispoštuje.

Vrhunac licemerstva ovog siledžije je pozivanje na veru i Boga i baš kao svaki lažni vernik, Boga se seti samo kada mu je potreban i samo kada je u političke svrhe. O crkvi i vernicima priča Boško koji je za sebe uzimao donacije namenjene Hilandaru.

O Božijim zapovedima priča i poziva se na njih Obradović,koji ih svakog dana krši više od pola. On koji se sa svojim sledbenicima i šefovima vređao, omalovažavao i pokušao da degradira Patrijarha Irineja i to samo zato što je odlikovao Aleksandra Vučića.

Čovek koji otvoreno priznaje da prezire Aleksandra Vučića, vređa, napada, maltretira žene,laže i preti, daleko je od Boga, ali daleko i od čoveka u onom duhovnom i moralnom smislu.

Šta god da pokuša ništa drugo neće uspeti sem da svakog u našoj zemlji uveri, da je korisnije gledati u nebo ceo sat, nego posvetiti dva minuta čitajući izjave Obradovića.

Aleksandar Vučić će nastaviti da svojim zalaganjem obezbeđuje neophodnu medicinsku opremu i uspešno vodi Srbiju, Danilo Vučić će ozdraviti, naša zemlja će pobediti koronu, a Obradović, Đilas, Jeremić i ostali iz te svite, nastaviće da budu samo gomila frustriranih, punih mržnje i nesposobnih političara, kojima je samo još preostalo da lažu,kada ništa drugo ne mogu i nisu u stanju da urade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
bojana

11.04.2020 12:39

Bosko je manipulator koji svojim laznim patriotizmom pokusava na sve nacine da omalovazi rad Vucica . Jedini cilj mu je njegova smenana nasilnim putem, sto mu nece poci za rukom.

Filip

11.04.2020 12:48

Opozicija ne prestaje sa lažima i manipulacijama.

sasa

12.04.2020 00:19

@Filip - Opozicija je dotakla dno!

mara

11.04.2020 12:52

Da su malo pametni, ne bi to radili! Narod im svakako ne veruje ništa!