Evo ko su preminuli pripadnici MUP-a: Korona odnela živote nekoliko srpskih policajaca!

Autor:

Vesti

09.04.2020

05:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva crna dana za srpsku policiju - dvoje pripadnika MUP odneo je koronavirus, dok je treći izgubio bitku sa teškom upalom pluća.

RepublikaFoto: Republika.rs
Foto: Ilustracija

Nenad Jovanović (48), saobraćajni policajac iz Prokuplja, preminuo je u utorak ujutru u Kliničkom centru u Nišu. Istog dana umro je i njegov kolega, takođe 48-godišnjak, Milovan Ognjanović, komandir u Boru. Prve informacije su glasile da je uzrok korona, jer je imao tipične simptome, ali je juče utvrđeno da je bio negativan.

Prema saznanjima Srpskog telegrafa, još sedmorica Ognjanovićevih kolega iz saobraćajne policije u Boru primljeno je u petak u KC Niš i svi imaju temperaturu i upalu pluća, ali niko od njih nije u kritičnom stanju. Dosad je samo jednom od njih stigao rezultat testa u kojem stoji da je pozitivan na koronu.

Opaka bolest je juče, prema saopštenju Nezavisnog sindikata policije Srbije, odnela i Ljiljanu Vlahović, pripadnicu MUP iz Kragujevca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading